Reviews

Rachel heeft mij al een aantal keer goed kunnen helpen en mij uitstekend advies gegeven. Zij heeft mij veel uit handen genomen, bijvoorbeeld door het regelen van de aangifte erfbelasting. Door haar oplettendheid heeft zij mij een hoop tijd en geld kunnen besparen. Rachel straalt vertrouwen uit en de communicatie gaat vlot en soepel.

Mevrouw A. , uit Purmerend

Gedreven, persoonlijke benadering, vriendelijk, en snel bereikbaar. Vele opties om contact te krijgen en vooral heldere uitleg in begrijpbare taal.

Mevrouw C., uit Edam

Rachel heeft ons op een kordate en zorgvuldige manier door het oerwoud wat erfrecht heet geloodst. Bij elke stap in het proces pleegt zij overleg, legt desgevraagd nog eens uit, maar neemt vooral de tijd. Verder weet zij goed om te gaan met de (negatieve) emoties die rond zo’n zakelijke kwestie toch om de hoek kunnen komen kijken. In anderhalf jaar tijd is de zaak naar volle tevredenheid van ons allen afgerond, zonder tussenkomst van een rechter, wat aanvankelijk tot een van de serieuze opties hoorde.

Het mooiste is het natuurlijk als je na een overlijden van een geliefd familielid niet in een negatieve nasleep terechtkomt met z’n allen. Mocht dat nou onverhoopt toch gebeuren, wij bevelen Rachel van harte aan.

De heer M. , uit Alkmaar