Ruzie nalatenschap

Na overlijden van een ouder, komt soms oud zeer naar boven. De verschillen die er altijd zijn geweest tussen u en bijvoorbeeld uw broer of zus, het gevoel dat een van de kinderen werd voorgetrokken door een ouder, allemaal redenen waarom broers en zussen soms niet in staat zijn samen de nalatenschap van hun ouder af te handelen. Ondanks het gezamenlijke verdriet om het verlies van een ouder. Maar ook in andere situaties kan de afwikkeling van een nalatenschap moeizaam verlopen.

Hayhoe Familierechtadvies is ervaren in het vlot trekken van nalatenschappen die moeizaam verlopen, bijvoorbeeld omdat er niet of op een bepaalde wijze wordt gecommuniceerd. Ook is begeleiding mogelijk bij ruzie nalatenschappen door op te treden als intermediair tussen de erfgenamen, kan de gehele afwikkeling ter hand worden genomen of kunnen bijvoorbeeld de financiën worden gecontroleerd van de door de erfgenamen aangewezen gevolmachtigde als u twijfelt of het allemaal wel goed gaat.

Als er problemen zijn bij het afwikkelen of het verdelen van de erfenis kunt u zonder twijfel goed terecht bij Rachel van Hayhoe Familierechtadvies.